+386 (0)41 44 81 81

Dobrodošli v spletni trgovini 100% Handmade & Natural

Znižano

MOJ PALČEK

Ljubek plašček s kapuco in nagajivim cofkom za radovedne in igrive nadobudneže. Poskrbi, da se igre zunaj v hladnejših dneh ne končajo.

Na voljo: Na zalogi

Redna cena: 65,00 €

Znižano 54,50 €

* Obvezna polja

Zgodba

Podrobnosti

Pred mrazom vašega nadobudneža varuje 100% ovčja volna. Vzorec poudarijo ročno izvezeni okrasni šivi.

Izdelki znamke Sirogojno Style so izdelani iz 100% ovčje volne islandskih ovac. Islandska ovčja volna je poznana po svoji posebni dvojni strukturi (notranji in zunanji ovoj vlakna) in izredni vzdržljivosti in izolativnosti. Pridelava in obdelava volne je strogo nadzorovana in je stalne kvalitete. Volna ima tudi islandski certifikat kakovosti.

Tehnologi v Sirogojno Co. že med pletenjem redno preverjajo kvaliteto izdelave, na koncu pa je vsak izdelek še posebej pregledan, predno je sprejet za prodajo na trgu. Vzorce oblikujejo mlade perspektivne oblikovalke, ki tradicionalne motive kombinirajo s sodobnimi modnimi trendi. Prav zaradi svoje posebnosti, kvalitete in uveljavljenega imena imajo izdelki Sirogojno Co. tudi posnemovalce. Pojavljajo se predvsem na območju Balkana in občasno tudi v Sloveniji. Kopije Sirogojno izdelkov so večinoma iz domače volne, ki ni profesionalno spredena in obdelana in se prične kmalu »muckati«, barve niso enake in kvaliteta izdelave je bistveno nižja kot pri originalnih izdelkih.

Mere

size_chart


4 leta: A = 42 cm,  B = 35 cm
6 let:   A = 49 cm,  B = 38 cm

 

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Material volna
Ročno delo da
Vzdrževanje Priporočeno je kemično čiščenje. Ročno pranje: voda 30 oC, prašek za volnene tkanine, spiranje z mlačno vodo; pletenino nežno ožmemo in razprostremo na brisačo na ravno podlago, sušimo na zraku. Ne sušimo na ogrevalnih telesih.
Barva Ne
Ustvarjalec Sirogojno Co.

Mnenja

Napiši svoje lastno mnenje

Napišite mnenje o: MOJ PALČEK

Značke izdelka

Značke

Uporabite presledke za ločevanje značk. Uporabite enojne narekovaje (') za fraze.